Publieksprijs: Winter Wonderland

Twee publieksprijzen Winter Wonderland fotowedstrijd!

Redactie 1968
Voor onze fotowedstrijd Winter Wonderland zijn ontzettend veel inzendingen ingestuurd. De foto van Tatiana Kleinjan bleek bij nader inzien ook enorm populair te zijn onder de bezoekers en daarom wint ook zij de publieksprijs! Op de foto zijn haar twee honden te zien. Lees snel wat ze over haar foto te vertellen heeft.

Senna en Lewis

In de foto maken we kennis met de honden Senna en Lewis. De twee honden zijn vernoemd naar formule1 coureurs. “Die naam doen ze ook zeker wel eer aan”. Vertelt Tatiana Kleinjan ons. “De twee doen regelmatig een hardloopwedstrijd waar ze rennen in een nek aan nek race”. Senna en Lewis zijn te herkennen aan hun lange haren waardoor ze erg fotogeniek zijn.

Juiste moment

Met dieren is het een hele kunst om de foto op het juiste moment te maken. Tatiana had op het moment van deze winterse nek aan nek race toevallig haar camera een keer niet bij zich. Daarom pakte ze haar Samsung Galaxy s7 Edge erbij, "Gelukkig maakt een telefoon ook steeds betere foto's.

Door de knieën

Een tip van Tatiana Kleinjan: “Ik geef altijd als eerste tip aan iemand die honden wil gaan fotograferen: Zak door je knieën! Zorg dat je wel stabiel blijft staan, dus soms is het nodig om gewoon met je kont op de grond te gaan zitten. Dit zal het resultaat van je foto gelijk een stuk mooier maken dan wanneer je een hond van bovenaf fotografeert”. 

Winter Wonderland

De fotowedstrijd Winter Wonderland heeft natuurlijk een heel breed thema. Je kunt een sneeuw, ijs, mist maar ook een goed ingepakt mens onder het thema Winter Wonderland laten vallen. Hierdoor was er heel veel mogelijk binnen het thema. Samen met Silvie Moors wint Tatiana Kleinman een abonnement op ons Digifoto Starter magazine.
 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie