Tutorial: herstel een rode huid

Tutorial: herstel een rode huid

Nadja Geskus 377
Het is weer lekker koud buiten, maar dat laat jou niet tegen houden om er eens met een model op uit te gaan en prachtige foto’s te schieten. Maar bij thuiskomst zie je dat je model toch wel een erg rood gezicht heeft van de kou. Hoe fix je dat nu? Deze tutorial laat je zien hoe je gemakkelijk een rode huid herstelt.

Rode huid

Momenteel loopt iedereen wel te snotteren en als je naar buiten loopt krijg je gelijk rode oren, een rode neus en een flinke blos op je wangen van de kou. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen mooie foto’s buiten kunt maken, maar hoe herstel je die rode huid nou eigenlijk precies? Want zonder is natuurlijk wel veel mooier! Omdat Mathieu Stern deze vraag wel erg vaak kreeg van zijn volgers op YouTube, besloot hij er toch maar een tutorial van te maken. Waar wij natuurlijk erg blij mee zijn!

Tutorial: herstel een rode huid

Tutorial

In de zeer korte tutorial van nog geen drie minuten, legt Matieu Stern uit hoe hij gemakkelijk een rode huid wegwerkt. De stappen zijn simpel en duidelijk uitgelegd. Volgende keer kun je dus met een gerust hart de kou trotseren, want een rode huid zit jouw foto’s niet meer in de weg!

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja