Trein vs. Sneeuw: viral slow-motion video!

Trein vs. Sneeuw: viral slow-motion video!

Fokelien Broekstra 765
Vanuit het niets gaat deze slow-motion video viral op internet. In de video is te zien wat voor effect een trein heeft op een bult sneeuw en waarom je als reiziger in deze situaties afstand moet nemen van het spoor.

Sneeuw vs. Trein

Na een hevige sneeuwbui willen de sporen nog weleens vol liggen met sneeuw. In Nederland wordt dan al snel al het openbaar vervoer stil gelegd, als we dit filmpje zien, snappen we opeens waar dat vandaan komt. Als de trein het station binnen komt rijden wordt de sneeuw van het spoor met een enorme vaart links en rechts om de trein gedrukt. Hierdoor ontstaat er een witte explosie die alle reizigers omver blaast.

Nick Colvin

Nick Colvin filmde de aankomst van de trein in slow-motion, hierdoor is goed te zien met wat voor kracht de sneeuw op de reizigers af wordt gedrukt. Nick had niet verwacht dat de aankomst zo spectaculair zou zijn en is daarom erg blij met het resultaat van zijn beelden.

 

Foto

Wij denken dat je van dit sneeuwspektakel ook prachtige foto’s had kunnen maken. Het sneeuwspektakel is immers niet alleen interessant om te zien in een filmpje, ook in een foto kan de kracht van het sneeuw mooi naar voren komen.

Wij zijn benieuwd of de bedolven passagiers nog op tijd in de trein konden stappen voor vertrek.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien