Top fotografen praten over het vak

Top fotografen praten over het vak

Nadja Geskus 390
Als je tips, tricks en interessante verhalen wilt horen van de echte top fotografen, dan moet je zeker hier naar luisteren. Bij RGG EDU Podcast praten Gary Martin en Rob Grimm met de meest getalenteerde fotografen. In totaal zullen er vier seizoenen komen en seizoen één is al gratis te beluisteren.

Top fotografen

In het eerste seizoen van RGG EDU Podcast praten Gary Martin en Rob Grimm met acht top fotografen. Ze bespreken de voortgang van de fotografie industrie en bespreken waar de fotografen nu zelf staan. In het eerste seizoen komen Dani Diamond, Alastair Jolly, Jose Rosado, Ken Kaminesky, Rob Timko (NSFW), Aaron Nace, Renee Robyn, en Jake Hicks aan het woord.

Top fotografen praten over het vak

Aflevering 1

In de eerste aflevering komt Dani Diamond aan bod. Een internationaal bekende mode, food & commercieel fotograaf. Dani fotografeert met een Nikon D800. Hij geeft een aantal zeer handige tips, dus het is zeker de moeite waard om de aflevering te beluisteren.

 

 

Volgende seizoenen

De fotografen voor seizoen twee zijn ook al bekend. In dit seizoen zullen John Schell, Erik Valind, Stephanie Cotta, Jeff Rojas, Chris Garrison, Jay P Morgan, Brooke Shaden, Peter Hurley, Nikki Harrison, Matthew Jordan Smith, Brian Smith, Pratik Naik, Jen Rozenbaum , Chris Knight en Tamara Lackey aan het woord komen. Seizoen vier zal live vanuit de NAB Show in Las Vegas worden gemaakt. Dit vindt plaats op 24 tot en met 27 april.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja