Top-fotoalbum.nl: Top-albums voor een Top-prijs!

Redactie 2330
Net terug van wintersport, of heb je nog steeds niks gedaan met de foto's van afgelopen zomer? Een fotoboek maken is een fantastisch geschenk om na te genieten van al die mooie herinneringen. Met Top-fotoalbum.nl maak je snel en eenvoudig prachtige fotoboeken, met een Lay-Flat-binding en écht fotopapier.

*Advertorial*

Er zijn diverse aanbieders van fotoalbums, maar Top-fotoalbum.nl is de enige die voor een zeer aantrekkelijke prijs een fotoalbum kan leveren op écht fotopapier. Ze printen de foto's dus niet, maar belichten ze met een speciale machine op hoogwaardig fotopapier. Dit doen ze in hun eigen centrale, zodat ze de hoge kwaliteitseisen en de beste prijsgarantie zonder meer kunnen garanderen.

Top-Fotoalbum

Lay-Flat

Lay-flat

Top-fotoalbum biedt daarnaast een Lay-Flat-binding. De pagina's liggen dus prachtig vlak als je het album openslaat. Hierdoor gaan er geen details verloren van foto's die over de binding lopen en zijn de albums van Top-fotoalbum ook zeer geschikt voor panorama-foto's. Ook is het fotopapier stevig en voelbaar dikker. Als je denkt dat je voor zo'n luxe album diep in de buidel moet tasten, dan heb je het mis. De albums van Top-fotoalbum.nl behoren tot de voordeligste van Nederland; ze zijn  goedkoper dan veel aanbieders die albums leveren zonder fotopapier en Lay-Flat-binding. Top-kwaliteit voor een top-prijs dus!

Als beste getest

Niet voor niets is Top-fotoalbum.nl recent nog als beste getest in een grote vergelijkende test met wel dertig aanbieders. Ervaar het zelf en download de eenvoudige software van Top-fotoalbum.nl. Je kunt hiermee niet alleen je boek automatisch vullen met foto's, maar je kunt ook zelf gaan schuiven met de indeling. 

Top-fotoalbum

Inzoomen, uitzoomen, bijsnijden, foto's bewerken, het kan allemaal met de software voor Windows en Mac. Natuurlijk kun je ook zelf kiezen welke foto je voor- en achterop je omslag wilt hebben. Binnen drie werkdagen na je bestelling heb je het album al in huis. Alles bij elkaar is een fotoboek maken met Top-fotoalbum.nl geschikt voor zowel beginners als professionals.

Prijzen

Top-Fotoalbum

Hoogwaardig Fujifilm-papier

Zowel het zijdemat als het hoogglans HD-papier komen bij Fujifilm vandaan. Kies je voor zijdemat, dan krijg je het mooie Fujifilm Chrystal Archive Album Paper. Niet alleen nu mooi, maar ook na jaren nog steeds fraai van kleur. Wil je nog meer glans aan je foto's geven, kies dan voor hoogglans HD. Je foto's worden dan belicht op Fujifilm Crystal Archive Album High Definition Paper. Een hele mond vol, maar deze nieuwste papiersoort van Fujifilm is de absolute topper in zijn segment. Je foto's knallen werkelijk van het papier.

Top-fotoalbum

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie