Tips om het toekomstige bruidspaar te laten stralen!

Tips om het toekomstige bruidspaar te laten stralen!

Aäron Nasarany 363
Bij bruiloftfotografie is het een en al feest. De stemming is vrolijk en positief met overal tranen van blijdschap. In dit artikel lees je hoe je het bruidspaar kan laten stralen op hun foto’s!

Tips bruiloftfotografie

Een van de taken van een bruiloftfotograaf is om de kersverse bruidspaar te fotograferen. De bruidegom is strak in pak terwijl de bruid een jurk aan heeft waar we het prijskaartje niet van willen weten. De bedoeling is dat je een romantische fotoshoot regelt en de natuurlijke blikken vangt. Het vangen van een natuurlijke blik is misschien wel het lastigste bij portretfotografie. Naast een goede belichting, compositie en de juiste camera-instellingen is emotie het allerbelangrijkste. In de video hieronder vertelt fotograaf Jasmin Starr hoe je dat het beste kunt aanpakken.

De fotograaf

Jasmine Star is een ondernemer in hart en nieren en is van beroep professioneel bruiloftfotograaf. Haar werk is meerdere malen gepubliceerd in verschillende tijdschriften zoals Inside Weddings, The Knot en Cosmopolitan Bride. Wekelijks deelt ze haar kennis en enthousiasme op haar eigen blog. Bovendien schrijft ze ook handige artikelen rondom marketing.

Benieuwd naar haar werk? Volg haar dan op Facebook, Instagram, Twitter of abonneer even op haar YouTube-kanaal.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron