Tip: Handige starter camera’s

Tip: Handige starter camera’s

Senta Bemelman 341
Is het tijd voor de volgende stap en wil je een camera aanschaffen? Bekijk deze camera’s waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt!

Een camera kiezen is lastig, vooral wanneer het je eerste camera is. Je weet nog niet waar je op moet letten of bent misschien overdonderd door de prijskaartjes en termen. Geen paniek! Met deze twee  opties kun je al goed uit de voeten.

Nikon D3300

Het grote voordeel van deze Nikon camera is dat je de hulpstand kunt gebruiken. Hiermee leer je tijdens het fotograferen veel over de diverse modi. Daarnaast kun je ook met dit toestel HD-video’s maken. De foto’s zijn haarscherp door de 24.2 megapixel sensor.

Prijs:409 euro

Meer informatie en verkoop: https://www.cameranu.nl/nl/p864645/nikon-d3300-dslr-zwart-af-p-18-55mm-vr

Canon EOS 100D

De prestaties van de Canon EOS 100D liggen dicht tegen die van de Nikon D3300. Je kunt ook met deze camera HD-video’s schieten. De 18 megapixel sensor reageert snel en zorgt voor scherpe foto’s. Een voordeel van deze camera is het touchscreen. Hierdoor kun je snel instellingen wijzigen en foto’s terugkijken zonder veel knoppen in te drukken. De EOS 100D heeft een iets kleiner formaat, waardoor je deze makkelijk meeneemt en er soepel mee fotografeert.

Prijs: 359 euro

Meer informatie en verkoop: https://www.cameranu.nl/nl/p699815/canon-eos-100d-dslr-18-55mm-dc-iii

Wil je meer camera opties zien? Bekijk de onderstaande video of kijk op Techradar voor meer soorten starter camera’s. Erg handig voor de aanschaf van jouw eerste camera!

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta