Time-lapse van prachtig tropisch eiland

Time-lapse van prachtig tropisch eiland

Fokelien Broekstra 348
Een eiland prachtige oerwouden, indrukwekkende valleien en watervallen. Kauai een eiland dat hoort bij Hawaii heeft al deze aspecten. Michael Shainblum bracht een bezoek aan dit eiland en maakte er een prachtige time-lapse van waarin je helemaal weg kan dromen.

Onbekend maar toch bekend

Waarschijnlijk zegt de naam Kauai je niks, maar toch kan het best zijn dat je de omgeving kent. Het eiland is namelijk het decor van meerdere bekende Hollywood-films. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Jurassic Park en het vierde deel van Pirates of the Caribbean.

Meeste regen ter wereld

Aan de oostkant van het eiland valt jaarlijks de meeste regen ter wereld. Het eiland is opvallend door zijn diepe valleien die zo zijn gevormd door de enorme regenval. In de video komt het wolkenspel van de regenwolken op een prachtige manier terug, het speelt eigenlijk een enorm belangrijke rol in het filmpje.

 

Michael Shainblum

Michael Shainblum is nu negen jaar actief als professioneel fotograaf en videograaf. Hij heeft samengewerkt met grote namen als BMW, Google, Disney en National Geographic. Hij ziet zichzelf als: een man met een camera die elke dag probeert iets nieuws te maken. Uit deze opmerking blijkt dat michael lekker zichzelf is gebleven. 
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien