Tijdelijke actie: Photoshop en Lightroom voor 12,29 euro per maand

jesse kraal 2975
Niet alleen is Photoshop voor veel mensen te ingewikkeld, ook moest je tot voor kort diep in de buidel tasten. Je was al snel een paar honderd tot een kleine duizend euro kwijt als je het pakket bij Adobe aanschafte. Voor een relatief bescheiden bedrag per maand kun je je nu abonneren op Photoshop, Lightroom 5 krijg je dan bij!

Vaak gaan we uit van Photoshop Elements als we het over fotobewerking hebben. Niet alleen is dit programma eenvoudiger dan de reguliere Photoshop, het is ook een flink stuk goedkoper. Dat gat is nu een heel stuk kleiner geworden dankzij een speciaal abonnement op Creative Cloud, waarbij je zowel Photoshop als Lightroom 5 voor een vast bedrag per maand kunt gebruiken. Lightroom is het beste te vergelijken met een uitgebreide versie van Camera Raw uit Photoshop Elements, gecombineerd met een handige organizer.

Aanvankelijk lanceerde Adobe het Photoshop-fotografieprogramma in september 2013 alleen voor mensen die al een licentie op Photoshop CS3 of hoger hadden. Vervolgens werd de aanbieding tijdelijk opengesteld voor iedereen - ook mensen zonder licentie. Dat is nu weer het geval, tot en met 31 maart 2014 kun je instappen in het programma.

Wat kost het en wat krijg je?

Wanneer je een jaarabonnement afsluit betaal je 12,29 euro per maand en daarvoor kun je onbeperkt Photoshop CC en Lightroom 5 gebruiken. Voordeel is dat wanneer er een update uitkomt, of zelfs een compleet nieuwe versie, je deze kunt gaan gebruiken. Je bent dus altijd up-to-date.

Behalve Photoshop en Lightroom, krijg je ook 20GB online-opslagruimte en toegang tot Behance Prosite, een dienst waarmee je gemakkelijk een professioneel uitziende website kunt opzetten om je fotokunsten aan de rest van de wereld te tonen.

Aanmelden voor het Photoshop-fotografieprogramma kan via deze link, tot en met 31 maart 2014.

Adobe Aanbieding

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Peter

Hallo .
Even. Een vraagje .
Mag ik van deze aanbieding gebruik maken , als je een eigen bedrijf hebt.