Tiener filmt per ongeluk haai met drone

Tiener filmt per ongeluk haai met drone

Nadja Geskus 519
Nog geen 200 meter ten zuiden van Santa Claus Beach in Californië was Tyler Martindale aan het filmen met zijn drone. Toen hij iets zag verschijnen op zijn beeld wat hij nooit had verwacht te zien. Een grote witte haai zwom door zijn beeld.

Witte haai

Tyler Martindale heeft nooit gedacht dat hij dit zou vinden. Maar toch filmde hij per ongeluk een grote witte haai op ongeveer 200 meter ten zuiden van Santa Claus Beach. 'ik was zo blij,' vertelde de tiener. 'Het was net alsof ik de haai gevonden had!' Ongeveer drie maanden geleden kreeg Tyler zijn drone en het kostte hem een paar dagen om goed te leren hoe de drone werkte. Maar de video van de haai was voor Tyler een grote vondst, een beeld waar hij echt op zat te wachten! 'De haai was absoluut niet klein, maar in zo'n grote weide oceaan is het maar een kleine vlek,' meent Tyler Martindale. De haai was ongeveer 3 meter lang. Het is nogal wat anders dan de hoeveelheid kelp die hij eerder die dag voornamelijk zag! 

Tiener filmt per ongeluk haai met drone

Dronevideo

De dronevideo is echt een must see! Echter hebben wij niet de mogelijkheid om de video zelf te plaatsen. WIl je de video zien, bekijk hem dan hier.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja