Thor de Bengaal is een ware hit

Thor de Bengaalse kat enorme hit op Instagram

Fokelien Broekstra 773
Wat begon als een account voor familie en vrienden liep uit op een regelrechte hit. Thor de Bengaal kat heeft met zijn prachtige vacht en grote ogen 135.000 volgers op Instagram en bijna 19.500 op Facebook weten te verzamelen.

Eigenaresse

De 21-jarige rechtenstudente Rani Cucicov uit België is de eigenaresse van de kat. Ze begon een Instagram-pagina om haar familie en vrienden de foto’s van Thor te kunnen laten zien. De beelden waren een regelrechte hit, dat blijkt wel uit de vele likes op de foto's en de 135.000 volgers die de kat verzameld heeft. 

Thor

Thor is bekend geworden door zijn prachtige vacht met een luipaardprint, zijn grote ogen en zijn hoge knuffelgehalte. De gecastreerde kater van drie jaar oud lijkt niet zo veel mee te krijgen van zijn eigen bekendheid.

Manager

Door de vele volgers die Thor heeft verzameld op Instagram en Facebook, zijn veel bedrijven geïnteresseerd in  een samenwerking met Thor. Omdat de eigenaresse geen ervaring heeft in de reclamesector, heeft ze nu een manager voor haar kat in de arm genomen. Thor heeft inmiddels zijn eerste echte shoot op de planning staan. Of de eigenaresse echt iets gaat verdienen aan haar kat is nog even afwachten.

Meer foto's van Thor de Bengaal kun je terug vinden op zijn Facebook of Instagram

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien