Think Tank komt met handige tas voor je drone

Think Tank komt met handige tas voor je drone

Fokelien Broekstra 924
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een drone aan te schaffen. Een drone is helaas erg kwetsbaar waardoor het vervoer altijd voorzichtig moet. Think Tank speelt hier op in en ontwierp een handige opbergtas voor je drone: Think Tank Airport Helipak.

Beschadiging zonder tas

Als jij je drone zonder bescherming vervoerd is de kans op beschadiging vrij groot. Een beschadiging is niet alleen zonder voor je dure apparatuur, het kan ook nog eens gevaarlijke situaties opleveren. Als één van de rotoren beschadigd is kan een drone in de lucht onbestuurbaar worden waardoor je geen invloed meer hebt op de plek waar hij neer gaat komen. Daarnaast kan bij een ruiger vervoer de camera beschadigen waardoor dit je foto’s kan verpesten. De Think Tank tassen kunnen dit voorkomen.

Helipak rugzak

De Helipak  rugzakken van Think Thank zijn speciaal ontworpen om je drone op een veilige en comfortabele manier mee op stap te kunnen nemen. Er zijn verschillende tassen in de Helipak serie die ieder gespecialiseerd is in een ander type drone. Je moet bij de aanschaf dus even goed kijken of jouw drone in de tas past die jij op het oog hebt.

Think Tank

Think Tank is een fotofabrikant uit Amerika die in een snel tempo nieuwe, stijlvolle en practischte tassen op de markt brengt. Hierdoor krijgt het merk steeds meer naam en kiezen veel fotografen ervoor om over te stappen op het Amerikaanse merk.

Voor meer informatie over de Think Tank tassen kun je terecht op de website of bij de importeur Transcontinenta.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien