Testresultaat: B&W case in zee gekatapulteerd

Testresultaat: B&W case in zee gekatapulteerd

Fokelien Broekstra 788
De fabrikant beweerd dat de B&W koffers het apparatuur altijd zullen beschermen. De filmmakers van Behind the Mask testte daarom hoe sterk een koffer eigenlijk echt is. Als test katapulteerde de filmmakers de case in zee.

Waterafstotend

Een normale fototas is waterafstotend. Bij een kleine regenbui blijft het water op de buitenkant van de tas staan en blijft je fotoapparatuur gewoon droog. Gaat het plenzen, dan moet jij jezelf toch echt zorgen gaan maken. Een plastictas om je cameratas of een speciale regenhuis kan uitkomst bieden. Maar honderd procent zeker kun je niet zijn van de stevigheid van de tas in extreme omstandigheden

Zee

Wil jij je camera-apparatuur net dat beetje extra bescherming geven, dan kun je er voor kiezen om een B&W International koffer aan te schaffen. De koffers staan bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. De filmmakers van Behind te Mask gingen de uitdaging aan en schoten de koffer met een enorme katapult de zee in. In het filmpje kun je terug zien wat het uiteindelijke resultaat is en of de koffer deze extreme test heeft overleeft.


 

 

Wil jij meer informatie over de B&W cases? Kijk dan op hun website of op de website van Transcontinenta

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien