Tenba Messenger DNA 11

Tenba Messenger DNA 11

Redactie 1375
Er zijn veel verschillende manieren om je fotoapparatuur te vervoeren. Ga je vaak op pad en wil je snel toegang tot je apparatuur, dan is een schoudertas de ideale oplossing. De Tenba Messenger DNA 11 is functioneel en stijlvol, maar ook uitstekend afgewerkt om je apparatuur onder alle omstandigheden te beschermen.

Advertorial

De Tenba DNA 11 is een fraai vormgegeven schoudertas met ruimte voor een compacte systeemcamera met drie tot vijf objectieven, of een dslr met twee tot drie objectieven. Daarnaast is er plaats voor een flitser, accessoires en een tablet of 11-inch ultrabook, zoals de MacBook Air.

Tenba DNA 11 Messenger Bag

Stevig en functioneel

Tenba heeft de DNA 11 zo ontworpen dat de schoudertas het hele jaar inzetbaar is. Het stevige materiaal (600 Denier Helix) is licht van gewicht en heeft een waterafstotende coating. Een grote flap met scharnier bedekt de hoeken en gehele bovenkant van de DNA 11.  Ongeacht de weersomstandigheden zijn je camera, objectieven en accessoires beschermd.

Tenba DNA 11 Messenger Bag

Het binnenwerk dat bescherming biedt voor je camera-apparatuur is verwijderbaar. Zo kun je de tas ook gebruiken als normale schoudertas op de dagen dat je niet met je camera op pad gaat.

Tenba DNA 11 Messenger Bag

De Tenba DNA 11 kan over de schouder gedragen worden, of als koffertje met de handgreep op de bovenkant. Een verstelbare veiligheidstrap, die bevestigd wordt door middel van D-ringen, houdt de tas stevig op je rug tijdens het lopen of fietsen.

Quick Access Zipper

Wil je snel toegang tot je apparatuur? Je hoeft niet altijd de flap los te halen. Door de unieke Quick Access rits aan de bovenzijde van de tas te openen kun je snel en gemakkelijk de camera pakken, zonder de hele inhoud van je tas prijs te geven aan je omgeving.

Quick Access

Fidlock

Het openen en sluiten de DNA 11 gaat simpel en effectief met de gepatenteerde Fidlock magnetische clips. Deze Fidlock clips maak je zonder te kijken met een hand los of vast, zelfs met handschoenen aan.

WeatherWrap

In extreme weersomstandigheden biedt de WeahterWrap uitkomst: een meegeleverde tweekleurige regenhoes. De hoes bedekt de tas in zijn geheel en heeft een zilveren en zwarte kant. De zilveren kant reflecteert het zonlicht, om je apparatuur te beschermen op een zonnige dag. De zwarte kant zorgt dat je minder opvalt als je bijvoorbeeld in het donker over straat loopt met de Tenba DNA 11.

Tenba DNA 11 Messenger Bag

Prijs

De Tenba Messenger DNA 11 heeft een adviesprijs van 139 euro. Kijk voor meer informatie op: www.tenba.nl

Tenba Messenger DNA 11 in detail

  • Gewicht: 1.1 kg
  • Materiaal: 600 Denier Helix
  • Externe afmetingen: (b x h x d): 33 x 24 x 16 tot 19 cm
  • Interne afmetingen: (b x h x d): 30 x 23 x 13 tot 18 cm
  • Laptop compartiment: (b x h x d): 30 x 20 x 2 cm
  • Kleur: 'Graphite'
afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie