Symmetrisch ontbijt voor de zondagochtend

Symmetrisch ontbijt voor de zondagochtend

Nadja Geskus 486
Zondagochtend, lekker lang in bed blijven liggen met je partner. Heerlijk! Een goed moment om je partner eens lekker te verwennen met een heerlijk ontbijt! Fotograaf Michael Zee doet dit elke dag voor zijn vriend Mark. De symmetrische ontbijtjes zet hij ook prachtig op de foto.

Goedemorgen

Elke ochtend kookt Michael Zee een zeer smakelijk ontbijt voor hem en zijn vriend. Het ontbijt stelt hij op een symmetrische manier op naast elkaar en word daarna opgediend voor hen beide. ‘Mensen vragen wel eens of ik gek ben, of obsessief, maar het is een verklaring van de liefde. Ik ben zeer toegewijd aan het ontbijt en aan Mark.’ De smakelijke creaties van Michael worden geplaatst op Instagram en het account heeft nu al bijna 600k volgers.

Heerlijk ontbijt

De opstelling van de foto’s is altijd hetzelfde, waardoor het een mooie serie wordt. Van bovenaf gefotografeerd, op dezelfde ondergrond en het gerecht is altijd gespiegeld. De gerechten zijn echter altijd anders en zijn erg kleurrijke en smakelijke creaties, die het water in je mond laten lopen. Michael Zee wordt geïnspireerd door gerechten over de hele wereld, die hij in zijn eigen creaties stopt. Van asperges met gepocheerde eieren, tot heerlijke pannenkoeken. Alles ziet er even lekker uit en is prachtig opgesteld.

Kookboek

Het water loopt ons in de mond en wij krijgen erg veel zin in die heerlijke gerechten! Heb jij ook trek gekregen en wil je de heerlijke creaties ook eens maken? In augustus zal Michael Zee een kookboek uitbrengen, boordevol inspiratie voor heerlijke recepten!

Symmetrisch ontbijt voor de zondagochtend

Symmetrisch ontbijt voor de zondagochtend

Symmetrisch ontbijt voor de zondagochtend

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja