Studiovloer beschermen tegen beschadiging

Studiovloer beschermen tegen beschadiging

Fokelien Broekstra 213
Voor de perfecte foto moet je studiovloer een zo netjes mogelijke uitstraling hebben. Daarom is het belangrijk om je studiovloer schoon te houden en zonder beschadigingen. Zowel je apparatuur als je modellen kunnen per ongeluk de vloer beschadigen. Gelukkig zijn er een aantal handige tips om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Beschermen

Jay P. Morgan legt uit dat er verschillende mogelijkheden zijn om de studiovloer te beschermen. Zo kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van knutselpapier of een stuk hard Karton, je kan om vuil te voorkomen speciale schoenbeschermers gebruiken.

Werkwijze Jay P. Morgan

Jay P. Morgan doet er zelf alles aan om zijn studiovloer te beschermen. Hij laat iedereen schoenbescherming dragen. Maar dat niet alleen, hij kiest er zelfs voor om de huid van zijn modellen af te nemen met een vochtige doek. Natuurlijk is de werkwijze van Jay P. Morgan misschien een beetje overdreven. Toch kunnen er best opties bijzitten die zeker handig zijn om eens te gaan gebruiken. Let er wel op, dat als je de tape onder de papiertje of kartonnenplaten plakt. Dat je dit niet te lang laat zitten. Anders kun je de verf van de grond ermee afscheuren. 

 

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien