Stephanie Cotta over het fotograferen van baby's

Stephanie Cotta over het fotograferen van baby's

Nadja Geskus 626
De bekroonde fotograaf Stephanie Cotta werkt dagelijks met baby's. Ze maakt de mooiste en vooral ook schattigste foto's. Samen met RGG EDU maakte ze een tutorial, zodat ook jij aan de slag kan met het fotograferen van baby's.

Stephanie Cotta

Stephanie Cotta is een bekroonde baby, familie- en celebrity fotograaf. Ze is een van de meest succesvolle en meest opgezochte fotografen in deze industrie. En dat mag ook wel, wat haar werk is bijzonder mooi. Ze weet baby's op een unieke manier te fotograferen en de plaatjes zijn bijzonder schattig! 

Stephanie Cotta over het fotograferen van baby's

Tutorial

In onderstaande video vertelt Stephanie Cotta niet alleen wat meer over haarzelf en haar werk, maar ook over de tutorial die ze samen met RGG EDU maakte. Het is een soort handleiding op gebied van baby fotografie. In de tutorial krijg je niet alleen meer inzicht over hoe je de baby's het beste kunt positioneren, maar ook een diepere kennis over natuurlijke studioverlichting, lenskeuze en camerakeuze. Een zeer handige tutorial dus! Wil jij hier nou ook mee aan de slag? Dan kun je de tutorial hier verkrijgen.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja