Star Wars scenes gemaakt met speelgoed

Star Wars scenes gemaakt met speelgoed

Vicky DL 580
Een vader van twee kinderen laat, aan de hand van fotografie, de scenes uit de Star Wars reeks tot leven komen. Dit doet hij door de speelgoed figuren van zijn zoontje te gebruiken.

Stuart Robertson, een vader van een dochter (5) en een zoon (9), heeft sinds twee jaar een mooie hobby; het fotograferen van speelgoed. Via Instagram heeft hij deze soort fotografie leren kennen. Robertson heeft nu zelf meer dan 13.000 volgers op Instagram.

Hoe ging hij te werk?

Hij startte zijn hobby met gebruik van speelgoedpoppetjes van zijn zoontje. Zo maakte hij echte scenes van de Stars Wars Clone Wars. Robertson fotografeerde altijd buiten. Zo valt het licht ook beter. Voor mistfoto's gebruikte hij een rook-spuitbus. Het resultaat is prachtig.

Zijn werk is door speelgoedmaker Hasbro uit honderden inzendingen uitgekozen om vertoond te worden op Comic-Con, een van de grootste media en entertainmentconferenties wereldwijd. De winnende foto heeft hij gemaakt door de poppetjes te plaatsen in een oude luier verpakking (zie eerste foto hieronder). 

Als een kind zo blij

Robertson voelde zich weer als een kind wanneer hij de Star Wars foto's maakte. Voor zijn kinderen is dit minder opwindend. Het duurt namelijk erg lang wanneer de set up van zo'n foto is gemaakt. Maar het eindresultaat vindt zijn zoontje altijd fantastisch. Zijn oordeel is dan ook erg belangrijk voor Robertson.

Zie hieronder het resultaat:

Star Wars

Star Wars

 

Star Wars

Star Wars

afbeelding van Vicky DL

Vicky De Laet |

Dierenfotografe

Bekijk alle artikelen van Vicky