Spotlight: Saskia Rijnberg

Spotlight: Spring is in the air!!

Fokelien Broekstra 320
Als fotograaf moet je goed om je heen kijken. Dat bewijst Saskia Rijnberg maar weer. Door goed om zich heen te kijken kwam ze dit plaatje tegen tijdens een wandeling. Ze vertelt meer over de foto.

Wandeling

Om mooie beelden te kunnen maken kan het leuk zijn om eens een stukje te wandelen in de buurt. Saskia Rijnberg ging een stuk wandelen bij het Stormpoldervloedbos in Krimpen aan den IJssel. Het was lekker weer en ze nam daarom haar camera mee.

Takje

“Mijn oog viel op het leuke takje, de blauwe lucht op de achtergrond geeft mij dat echte lentegevoel.” Legt Saskia uit. Ze zocht de juiste compositie en maakte de foto met haar Canon EOS 40D. Ze hoopt haar camera binnenkort te gaan vervangen.

Tips van Saskia

Saskia Rijnberg vindt het lastig om echt een gouden tip te geven. “Ik leer zelf beetje bij beetje door gewoon veel te fotograferen en te luisteren naar tips die andere mensen mij geven.” Volgens Saskia ga je door veel te fotograferen je camera steeds beter leren kennen, hierdoor leer je welke instellingen je op welk moment wil gebruiken.

Wil jij jouw foto ook terug zien op onze website? Deel dan jouw mooiste foto in onze lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien