Snapchat Spectacles: kekke zonnebril met camera

Snapchat Spectacles: kekke zonnebril met camera

Senta Bemelman 933
Met Snapchat maak je vooral korte filmpjes met je smartphone. Binnenkort kan dit echter ook met de Snapchat Spectacles, een zonnebril met ingebouwde videocamera.

Snapchat Spectacles

In Snapchat deel je dagelijkse momenten met je vrienden, zonder dat de foto of video permanent op het internet rondzwerft. Met de Snapchat Spectacles kun je momenten vastleggen alsof de kijker het meemaakt. Je filmt bijna met je eigen ogen. Het doel van Snapchat is om je herinneringen zo op te nemen, dat je ze bijna opnieuw beleeft.

De Snapchat Spectacles wordt met Snapchat verbonden door middel van Bluetooth of Wi-Fi. Met de bril neem je filmpjes van 10 seconden op.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de bril in nauw verwant aan ieder ander soort zonnebril. De enige uitzondering zijn twee ronde cirkels, waar aan één kant een rond cameralensje zit.
Bekijk hieronder een video waarin je beelden ziet, gemaakt met een kekke Snapchat zonnebril.

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer de zonnebril op de markt komt. Er wordt verwacht dat de Snapchat Specticles 130 dollar (115,63 euro) kost. Tot nu toe is alleen patent aangevraagd. Houd de website van Snapchat in de gaten voor updates.

Kijk ook hoe deze hippe kaaiman een snapchatfilter in de echte wereld draagt. 


 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta