Shanghai door de ogen van Jennifer Bin

Shanghai door de ogen van Jennifer Bin

Aäron Nasarany 366
Mensen met hoogtevrees deinzen er voor terug, sommigen krijgen er een kick van. We hebben het over Rooftop Photography: landschapsfotografie, maar dan vanuit een enorm hoog gebouw. Fotograaf Jennifer Bin betreedt de hoogste gebouwen en maakt de mooiste foto’s van Shanghai!

De fotograaf

Jennifer Bin is een getalenteerde fotograaf uit Toronto (Canada) en is naast fotograaf ook UI/UX Designer in Shanghai. Bin heeft geen fotografie-opleiding gevolgd maar is middels zelfstudie gegroeid naar een professioneel fotograaf. In haar vrije tijd gaat ze op ontdekkingsreis in haar eigen stad Shanghai om haar fotografie-skills te verbeteren. Bin houdt ervan om de straten van Shanghai te fotograferen, verschillende landschappen en de architectuur van Shanghai.

Shanghai

Shanghai heeft enorm veel te bieden: het is de grootste stad van China en heeft een indrukwekkende skyline. Dat laatste is een voordeel voor Bin aangezien ze een echte durfal is en een passie heeft om Shanghai te fotograferen vanaf de daken van de hoogste gebouwen. Benieuwd naar de foto’s? Wij krijgen er in ieder geval spontaan zweethanden van, maar hebben voor jullie een reeks foto’s uitgezocht. Bekijk de foto’s hieronder!

 

@lamyock for @urbanexplorationtnf #urbanexplorationtnf

Een foto die is geplaatst door Jennifer Bin (@jenniferbin) op


 

The Ghost in the Shell trailer has got me feeling some type of way

Een foto die is geplaatst door Jennifer Bin (@jenniferbin) op

 

 

Meer adembenemende foto’s zien? Neem dan gerust een kijkje op haar Instagram, Twitter of LinkedIn. Haar werk heeft ook de aandacht van andere websites getrokken zoals Hypebeast en 500px.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron