Seagate Wireless Plus - Draadloze opslaguitbreiding

Seagate Wireless Plus - Draadloze opslaguitbreiding voor smartphone of tablet

Redactie 964
Smartphones en tablets zijn handig voor onderweg, maar helaas bieden ze vaak beperkte opslagcapaciteit en het is niet altijd mogelijk om de opslag zomaar uit te breiden. De Seagate Wireless Plus biedt uitkomst: een draadloos opslagapparaat met eigen wifi-netwerk.

Advertorial

Met de Seagate Wireless Plus hoef je niet meer na te denken welke bestanden wel of niet meegenomen kunnen worden. De Wireless Plus, verkrijgbaar in uitvoeringen met 500GB, 1TB of 2TB opslagruimte, biedt ruimte voor honderden films en video's, je favoriete muziekcollectie, duizenden foto's en/of documenten.

Bestanden overzetten is eenvoudig. Kabels of een internetverbinding zijn niet nodig. Omdat de Seagate Wireless Plus is voorzien van een eigen wifi-netwerk kun je draadloos bestanden streamen naar een tablet of smartphone, zonder dat dit bijvoorbeeld ten koste gaat van je databundel. Ook kun je de Wireless Plus gebruiken als je een camera met wifi hebt: handig om het geheugenkaartje in de camera te legen tussen het fotograferen door!

Synchroniseren

Heb je bestanden opgeslagen op Dropbox of Google Drive? Je kunt de Seagate Wireless Plus eenvoudig met Dropbox of Google Drive synchroniseren, zodat je bestanden ook offline beschikbaar zijn. Naast een draadloze mogelijkheid beschikt de Wireless Plus over een USB 3.0-aansluiting waarmee je bestanden fysiek over kan zetten. Dit gaat wel tot tien keer sneller dan draadloos, handig wanneer je grotere bestanden of een grote collectie foto's, muziek of video wilt overzetten.

Seagate Wireless Plus

Delen

Wil je iets uit je collectie delen of aan anderen laten zien? Acht personen kunnen tegelijkertijd een verbinding maken met de Seagate Wireless Plus. Het apparaat hoeft niet in je directe omgeving te zijn, binnen een straal van 45 meter is de data toegankelijk. De Seagate Wireless Plus beschikt over een ingebouwde accu die goed is voor tien uur gebruik.

Seagate Wireles Plus

Beheren en navigeren

Met de Seagate Media App navigeer je eenvoudig door je mediacollectie. Met de app kun je door grote mediabibliotheken bladeren en snel je bestanden vinden dankzij filtermogelijkheden en een handige zoekfunctie. Bovendien kun je de app gebruiken om eenvoudig bestanden vanaf je smartphone of tablet over te zetten naar de Seagate Wireless Plus.

Seagate Wireless Plus

Meer dan dataopslag

Ook thuis kun je de Seagate Wireless Plus gebruiken. Bijvoorbeeld om media te streamen naar je smart-tv, blu-ray-speler, gameconsole of andere apparaten die over dlna-technologie beschikken.

Seagate heeft de media app ook beschikbaar gesteld voor Samsung Smart-tv's, blu-ray-spelers en een aantal streaming players. Hiermee heb je directe toegang tot de Seagate Wireless Plus via een interface die geoptimaliseerd is voor de huiskamer en gebruik van de afstandsbediening.

Seagate Wireless Plus

Beschikbaarheid

De Seagate Wireless Plus is verkrijgbaar met opslagcapaciteit van 500GB, 1TB en 2TB en kost respectievelijk 129,99, 159,99 en 199,99 euro. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Seagate Wireless Plus

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie