Schokkend beeld: portretfotografie tijdens het taseren

Schokkend beeld: portretfotografie tijdens het taseren

Redactie 2447
Soms komt een fotograaf met een idee waar je niet omheen kunt. Deze keer is het Patrick Hall die de aandacht trekt. Hij fotografeerde mensen terwijl ze tegelijkertijd een schok krijgen toegediend met een taser. Pas dus op: schokkende beelden.

Een schok van een taser laat niemand onberoerd. Kortstondig een hevig voltage door je lichaam heen voelen, doet wat met je lichaam en expressie. Precies dat gebruikt Patrickin zijn beelden.

Schokkend portret

Zijn slachtoffers, die zich overigens geheel vrijwillig laten taseren, krijgen die schok toegediend van een familielid of vriend. De fotograaf legde de actie vervolgens vast op beeld, zowel stilstaand als bewegend. Ook de reactie van de toedieners legde Patrick vast. In het gezicht van de modellen zie je direct het effect van de taser terug. Grote ogen en schreeuwmonden komen diverse malen voor in de portretreeks. 

Patrick Hall

Op de foto's van Patrick staan expressie en levendigheid centraal. Niet alleen bij deze schokkende fotoserie, maar ook bij zijn commerciële klussen en portretten. Bekijk meer waanzinnig werk van de fotograaf hier

Vind jij dat deze fotograaf te ver gaat voor een opvallend portret? 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Ton

Ze vinden het toch goed die modellen ik zou zeggen doet dat maar bij je zelf. Tenslotte bestaat er ook een kans dat je hart het begeeft. En gekke heb je altijd op de wereld ook bij fotografen