Samsung presenteert camera met Wi-Fi en twee schermen

Samsung presenteert camera met Wi-Fi en twee schermen

jesse kraal 2867
Samsung presenteert een camera met twee schermen en met Wi-Fi. Het extra scherm op de voorkant maakt het gemakkelijk om foto's van jezelf te maken, met de Wi-Fi-functie kun je de foto's gemakkelijk delen met vrienden en familie. De 16-megapixelcamera heeft 5x optische zoom.

Samsung's nieuwste compactcamera lijkt misschien op andere camera's, maar hij heeft een tweetal unieke kenmerken. Zo heeft de camera twee beeldschermen, waarvan een aan de voorkant van het toestel. Zo kun je gemakkelijk mooie portretfoto's van jezelf maken, of de aandacht van kinderen trekken met een van de ingebouwde annimaties. Met de Wi-Fi-functie kun je je foto's vervolgens delen met vrienden en familie via Facebook, Picasa of Flickr.

Persbericht:

Ben je op zoek naar een camera met Wi-Fi waarmee je de mooiste momenten vastlegt en direct deelt met familie en vrienden? Met de Samsung DV300F kan dat. En meer. Want met deze DualView camera met een tweede display aan de voorzijde maak je de mooiste foto's vanuit elke positie. Vaak is het moeilijk om kinderen in de camera te laten kijken. Met grappige animaties die je op het display aan de voorkant laat zien, zet jij vanaf nu de kids altijd stralend op de foto. Wil je zelf ook op de foto? Geen probleem. Met de Self Timer heb je ook als je vóór de lens staat volledig de regie in handen. Op het tweede display zie je jezelf in beeld verschijnen en maak je het shot wanneer jij zover bent.

De Samsung DV300F is de eerste camera met twee displays die is voorzien van Wi-Fi. Dat maakt het delen van foto's met vrienden en familie makkelijker dan ooit. Je kunt vanaf de camera direct foto's mailen of op Facebook, Picasa en Flickr posten en video's direct via YouTube sharen. Ook kun je met de camera mooie herinneringen eenvoudig delen, zoals de foto's van dat ene concert die op de microSD-kaart van de camera staan of de foto's van je vakantie die je in de cloud hebt opgeslagen. Via Samsung AllShare Play of Microsoft SkyDrive sla jij de beelden op en deel je ze wanneer jij dat wilt.

Samsung

Laat jezelf van je creatieve kant zien

De Samsung DV300F zit vol mogelijkheden om de mooiste foto's te maken. Want met 16 megapixel, 5x optische zoom en een 25mm groothoeklens leg je elke actie haarscherp vast, zelfs als de actie ver weg is. Vervolgens kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Selecteer bijvoorbeeld een van de twaalf Magic Frame-achtergronden of voeg grappige monden, komische neuzen of gekke ogen toe aan foto's van familie en vrienden. Met Split Shot breng je drie beelden samen om je eigen kunstwerk te creëren. Je kunt zelfs foto's van andere camera's importeren. Tevreden? Druk je kunstwerk af en hang het als poster aan de muur.

Met de functie Picture-in Picture voeg je een foto in een andere foto in. Of combineer je een foto met een video. Wil je jezelf van je kunstzinnige kant laten zien? Met de nieuwe functie Artistic Brush kun je portret- en landschapsfoto's en video's maken en deze direct omzetten naar schetsen in zwart wit of kleur. Laat je artistieke uitspatting vervolgens op het cameradisplay zien, post 'm op Facebook of YouTube óf gebruik hem als originele profielfoto.

Samsung

Dramatisch effect

Ben je op zoek naar een dramatisch effect? Kies dan voor Motion Photo. Net zoals in de nieuwste Hollywood blockbuster kun je de tijd stilzetten rond een bewegend object. Zo kun je die schitterende snowboardjump van een vriend op de piste vastleggen, terwijl de mensen om hem heen als een standbeeld stil staan.

De Samsung DV300F is vanaf begin maart verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver met blauwe of rode accenten voor een adviesverkoopprijs van 199 euro.

afbeelding van jesse kraal
Door: JesseKraal

JesseKraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen vanJesse