Ruddy Roye toont zijn perspectief op Dallas

Ruddy Roye toont zijn perspectief op Dallas

Redactie 638
TIME fotograaf Ruddy Roye is een documentair fotograaf uit Brooklyn, gespecialiseerd in redactionele- en milieuportretten en journalistieke fotografie. Hij gebruikt zijn Instagram account en het Instagram account @Time, om aandacht te vestigen op de recente gebeurtenissen in Dallas.

Ruddy Roye

Instagram het platform waar menig persoon zijn mooiste foto's en goede herinneringen plaatst. Bij Ruddy Roye, fotograaf voor TIME, van origine Jamaicaans, is dit niet het geval. Hij gebruikt zijn instagram account om aandacht te vestigen op leed en onrecht. Hij wil met zijn instagram account een stem zijn voor de verhalen van het Afrikaanse Diaspora. Zo kon hij de gebeurtenissen van afgelopen donderdag in Dallas niet aan zich voorbij laten gaan.

Protestmars

Bij de demonstratie tegen politiegeweld werden vijf agenten gedood en raakten zeven mensen gewond tijdens wat begon als een vredige protestmars. Deze protestmars was juist bedoeld om aandacht te vragen voor de zinloze doding van twee donkere mannen door agenten. De agenten zijn naar alle waarschijnlijkheid neergeschoten door twee sluipschutters.  

Ruddy Roye toont met op het Instagram account @Time de dagen in Dallas na de gebeurtenis. Je kunt Ruddy Roye ook op zijn eigen Instagram account volgen. 

Ruddy Roye toont zijn perspectief op Dallas

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie