Rotterdam door de ogen van een reisfotograaf (video)

Rotterdam door de ogen van een reisfotograaf (video)

Senta Bemelman 604
Fotograaf Brendan van Son is reisfotograaf en brengt zijn avonturen in beeld. Dit keer is Rotterdam aan de beurt.

Als Nederlander ben je gewend aan toeristische attracties zoals de Dam in Amsterdam en de Erasmusbrug in Rotterdam. Neem snel een kijkje in de beleveniswereld van een internationale reisfotograaf. Doe ook direct inspiratie op voor fotografielocaties en onderwerpen voor jouw volgende fotografie-avontuur in Rotterdam. Deel jouw mooiste foto van Rotterdam hier!

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

Zelf aan de slag

Rotterdam is vooral erg fotogeniek in de avonduren of tijdens het gouden of blauwe uur. Wanneer de straatverlichting aan gaat en de Erasmusbrug oplicht. De skyline van Rotterdam is erg fraai en leent zich mooi als fotografie-onderwerp. Daarnaast kun je ook van het station mooie beelden schieten, zoals je in de video ziet! 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta