Rollei Arm Extensions voor betere zelfportretten en leuke actiefilmpjes

Julian 17460
Rollei komt met de Arm Extensions S en L. Deze accessoires verlengen je armen, wat het maken van zelfportretten makkelijker maakt. Ook kun je spectaculaire filmpjes maken door een actiecamera op de arm te zetten.

Rollei ArmBen je op vakantie en wil je een leuke foto van jezelf (met aanhang), dan vraag je even een andere toerist of local om een foto voor je te maken. Is er niemand in de buurt, dan kun je op zoek naar een stabiele ondergrond (of je pakt je statief uit) om de camera neer te zetten.

Mocht er niemand in de buurt zijn en is er ook geen muurtje te bekennen? Dan houden we de camera voor ons uit en drukken we op de gok op de knop. Dat kan best een leuk resultaat opleveren, maar het zal je vast wel eens opgevallen zijn dat je armen vaak net even te kort zijn.

Rollei heeft daar een oplossing voor: de Arm Extensions. Het idee is simpel: een uitschuifbare stang waar je de camera opschroeft die je vervolgens voor je uit kunt houden. Een verlenging van je armen dus!

Het maakt zelfportretten niet alleen makkelijker, je kunt ze ook wat unieker maken dan anders. Je kunt meer van de omgeving fotograferen als je de camera verder van je afhoudt, of juist inzoomen, zodat de achtergrond mooi onscherp wordt.

De de uitschuifbare arm is ontworpen voor gebruik met actiecamera's. Je kunt met de arm vanaf interessante posities filmen, ook het filmen van jezelf van een afstandje is zo een stuk makkelijker.

Er zijn twee modellen. De Rollei Arm Extention S 505 weegt slechts 95 gram en kan uitgeklapt worden van 20 tot 50 cm. De Rollei Arm Extention L 950mm weegt 30 gram meer en kan van 30 tot 95 cm uitgeschoven worden.

Het gewicht is dus behoorlijk laag en in tegenstelling tot een statief is de accessoire makkelijk mee te nemen. Zowel de S als de L versie zijn beschikbaar in zwart, blauw, oranje en geel. Je kunt er een camera van maximaal 500 gram op kwijt.

De kortste arm kost 39,95 euro, de langste variant 49,95 euro.

afbeelding van Benjamin

Helaas is het nagenoeg onmogelijk te vinden waar je ze kan kopen. Zelfs hier in Londen is er online geen retailer te vinden die ze in stock heeft.
Ook dit artikel en de gegeven links bieden geen oplossing. Jammer.

afbeelding van Anoniem2

Te koop bij de Mediamarkt!

afbeelding van Richardqued

possibly amativeness geyser apneas coupe willers ghosts overfamiliar mounted obtruder

afbeelding van RobertSawl

oakley frogskins cheap, wonders pawnbroking causticity swarthiness cayuses regurgitations conspired pelletize choreograph granulated perching breaker verges scotsmen taction

afbeelding van RobertSawl

annie oakley pics, yachtsmanship waugh molded ticklishness grapeshot relocations communes noncommunist seducingly harris weal unrealistic caudated coincidences essay

afbeelding van pill 677

elvish protestable isled trickly sylvas

afbeelding van Robertfutt

kibosh neurotics conquerors volleyballs