Ricoh introduceert nieuwe 360-camera

Ricoh introduceert nieuwe 360-camera

Fokelien Broekstra 1137
Ricoh heeft laten een nieuwe 360° camera op de markt te brengen. De Ricoh SC is een slankere versie van zijn voorganger en wordt geïntroduceerd als goedkopere instapmodel voor de beginnende 360°-fotograaf.

De Ricoh Theta SC beschikt over dezelfde 14 megapixel sensoren en dezelfde objectieven als de Rihoh S die al eerder op de markt verscheen. Het verschil met zijn voorgang is dat de camera tot maximaal vijf minuten op kan nemen en dat er geen HDMI-poort aanwezig is op het apparaat.

Ricoh Theta App

Met het introduceren van de nieuwe Theta SC komt Ricoh ook met een update voor de Theta app. Met de update moet het nog makkelijk worden om de Theta met je smartphone te besturen, ook is het makkelijker om beelden te delen via verschillende social media-kanalen. 

Adviesprijs

Met de Theta S hoopt Ricoh meer mensen warm te krijgen voor de 360° fotografie.  De Ricoh SC moet dit najaar, in vier verschillende kleuren, in de winkels liggen voor een adviesprijs van ronde de € 300,-. Voor meer informatie over de camera kun je kijken op de website van Ricoh.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien