Review: ZTYLUS Voorzetlenzen voor je smartphone

Review: ZTYLUS Voorzetlenzen voor je smartphone

Jasper van Bladel 1843
Fotograferen met een smartphone is enorm populair. Je telefoon heb je altijd bij je en deze is daarmee dé ideale camera. Een nadeel is dat de lens op een smartphone vaak niet heel goed is en dat je voor echt goede foto’s dus toch vaak een compactcamera meeneemt. ZTYLUS komt met een oplossing: voorzetlenzen voor je smartphone. We hebben de 4-in-1 Revolver Kit geprobeerd op een iPhone 6.

ZTYLUS werkt met een robuuste case die je eerst om je telefoon doet, om vervolgens het lenselement te monteren. De montage is, na een blik in de handleiding, eenvoudig en binnen vijf minuten kun je aan de slag met je nieuwe telefooncamera. Eigenlijk heb je er in dit geval opeens vier camera’s bij, want de 4-in-1 Revolver Kit bestaat uit één element waarin drie lenzen verborgen zitten. Zo is er een groothoeklens, een extreme groothoek en een lens die voor een deel gepolariseerd is om bijvoorbeeld luchten of lichtere delen in je foto goed te belichten.

Op deze foto is de gepolariseerde lens voor de telefoonlens gemonteerd.

Eenvoudig

De verschillende lenzen draai je eenvoudig op de juiste plek, waardoor je snel kunt wisselen. De groothoeklens is handig en veelzijdig en de fisheye, ofwel extreme groothoek, levert leuke en verrassende platen op.

De fisheye

Aanrader

Deze oplossing van ZTYLUS biedt je als smartphonefotograaf de mogelijkheid om meer uit je telefooncamera te halen. De 4-in-1 kit voor de iPhone 6 is een handig en kwalitatief hoogwaardig accessoire voor je smartphone, waardoor je de compactcamera thuis kunt laten. Schakelen tussen de verschillende lenzen is eenvoudig en snel en de kit overtuigt als het gaat om afwerking en degelijkheid. Zeker met de fisheye-lens kun je zeer creatieve en leuke foto’s maken. Kortom, een leuk en praktisch accessoire voor je telefoon.

Prijs: Case: € 29,99 Revolver Kit: € 119,99
Info: www.pixigo.nl