Review: De oplossing van al je batterijproblemen

Review: De oplossing van al je batterijproblemen

Nadja Geskus 1430
Elke fotograaf ondervindt dezelfde problemen met batterijen. Je weet niet wanneer ze vol of leeg zijn, ze slingeren rond in je tas (waardoor ze mogelijk kortsluiting kunnen maken) en soms zijn ze niet te vinden. De Rogue Indicator Battery Pouch is hier een prachtige oplossing voor!

Onhandig

Het belangrijkste voor een digitale camera, is de stroom. Zonder stroom, kun je geen foto's maken. En hoevaak gebeurt het wel niet dat je baterij leeg is, je wil hem vervangen, blijkt dat de vervangende batterij ook leeg is. Kortom, erg onhandig en mist belangrijke foto’s.

Niet alleen dat is erg vervelend, maar kortsluiting kan ook een groot risico zijn. De meeste camera-batterijen zijn redelijk goed beschermd tegen kortsluiting, doordat de contactjes vrij diep liggen. Maar dat neemt niet weg dat het nog steeds een risico is. Als er een zilverpapiertje of paperclip bij komt, heb je echt een probleem. Li-ion batterijen kunnen, zeker wanneer het er meer zijn en ze elkaar aansteken, heel vervelende branden en explosies veroorzaken.

Rogue Indicator Battery Pouch

Idee

Tasjes voor batterijen die je aan een riem kunt bevestigen bestonden al wel. Maar de Rogue Indicator Battery Pouch heeft net dat extraatje. Achter iedere afdekking van een accuvakje zit een apart dun vakje met een draaibaar kartonnetje dat aan de ene kant groen en aan de andere kant rood is. Je ziet in één oogopslag welk accu je nodig hebt. De Rogue Indicator Battery Pouch blinkt net iets meer uit door het systeem dat aangeeft wanneer een accu leeg of vol is. 

Rogue Indicator Battery Pouch

Voor iedereen

De Rogue Indicator Battery Pouch is een oplossing voor problemen die iedereen heeft, zelfs al weet je het niet. Als je geordend bent, creëer je met deze Pouch nog meer orde en je spaart tijd. En als je chaotisch bent, spaart dit je heel veel tijd en je voorkomt rampscenario’s.

Kortom, een handige oplossing voor iedereen. 

De Rogue Indicator Battery Pouch is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 15,67.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Rogue.

Rogue Indicator Battery Pouch

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja