Relonch: makkelijke manier van fotograferen

Relonch: makkelijke manier van fotograferen

Fokelien Broekstra 637
Een druk op de knop en een eerste foto is gemaakt. Zo denkt Relonch er ook over. Ze komen met een cameraservice waar je voor $ 99,- per maand foto's maakt zonder te hoeven denken over de instellingen, nabewerking of alle knopjes op de camera.

Altijd een perfecte foto

Relonch komt met een cameraservice waarmee ze altijd een perfecte foto willen garanderen. Voor $ 99,- per maand krijg je een simpele camera met maar één knop. Het enige wat jij hoeft te doen is de compositie bepalen en een foto te maken. Het beeld wordt via een 4G verbinding naar Relonch gestuurd en een dag later staat het eindresultaat op jouw telefoon. De camera is volledig ingepakt in een leren hoes, hierdoor kun je maar bij twee knoppen komen. Opslag is niet nodig en het LCD-scherm zit verborgen onder de hoes.

Relonch een knipoog naar analoog?

Het is nog maar de vraag of Relonch een succes zal worden. Je leert met de camera niet hoe je jouw camera in moet stellen voor het maken van een goede foto en je hebt geen invloed op de nabewerking. Wij vragen ons af of de charme van de fotografie in dit concept niet weg wordt genomen? 

Wij zijn benieuwd of Relonch een succes gaat worden. Wat vind jij van het idee?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien