Reisfotografie door de ogen van Nitish Kumar Meena

Reisfotografie door de ogen van Nitish Kumar Meena

Aäron Nasarany 378
Reizen om jezelf te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en de schoonheid van de wereldbol te kunnen ervaren. Nitish Kumar Meena reist in zijn vrije tijd veel en deelt zijn foto's via Instagram met de rest van de wereld.

Nitish Kumar Meena

Nitish Kumar Meena werkt in het dagelijks leven als User Experience Designer voor Microsoft. In zijn vrije tijd is Meena gek op avontuur en pakt daarom regelmatig zijn koffers om de wereld te ontdekken. Hij neemt hiervoor vaak zijn camera mee en maakt prachtige reisfoto's. Zijn doel is om de schoonheid van de aarde vast te leggen. De aarde is bedekt met verschillende soorten landschappen. Een goede reislocatie vinden was daarom nog best een uitdaging. Meena besloot zijn reis daarom heel anders aan te pakken. 

De reis

Meena besloot om de westkust van Amerika te fotograferen. Hij besloot te reizen met de trein. In 12 dagen reisde hij van Seattle naar San Francisco. Vanuit de trein  maakte hij een aantal prachtige foto's.

“Travel is the best way to make your ‘now.’ There’s something about travel, you wake up in a new home each day, finding local places to eat and meet people.”

De passie springt van de foto's van Meena af: 

Meer van zijn werk kun je vinden op zijn Instagram.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron