Realiteit en social media foto’s naast elkaar

Realiteit en social media foto’s naast elkaar

Fokelien Broekstra 469
Mensen weten uit de meest bizarre houdingen interessante beelden te creëren. BoredPanda zette een aantal realiteit foto's en foto’s die op Instagram geplaatst zijn naast elkaar.

Realiteit

Sommige foto’s zien er prachtig uit op Instagram of een ander social media kanaal. Het lijkt alsof de fotografen de mooiste en meest perfecte plekken hebben gevonden om een foto te maken. In werkelijkheid ligt dit soms net wat anders, want hoe kan een foto gemaakt zijn terwijl er vier handen in beeld zichtbaar zijn?

Filmpje

Het filmpje laat grappige situaties zien waarin  bekende enopvallende foto’s zijn gemaakt. Soms zijn de omstandigheden een stuk minder mooi of praktisch dan dat het er op de foto uitziet. Origineel is het in ieder geval wel.

Origineel filmpje 

Er is ook nog een origineel filmpje beschikbaar met meer geniale beelden van de gemaakte foto's. Van de taal snappen we niet zo veel, maar de beelden zijn hilarisch en brengen ons misschien wel op nieuwe fotografie ideeën. Want uit de beelden blijkt dat je niet in de perfecte omgeving hoeft te zijn om een perfecte foto te maken.  

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien