Publieksprijswinnares Winter Wonderland vertelt over haar foto

Publieksprijswinnares Winter Wonderland vertelt over haar foto

Fokelien Broekstra 438
De emotie spat van de foto, het jongste zoontje van Silvie Moors krijgt een sneeuwbal recht in haar gezicht. Met deze foto van een winters tafereel wist Silvie de publieksprijs van onze fotowedstrijd: Winter Wonderland in de wacht te slepen

De Hoge Venen

De foto van de jongen met de sneeuwbal in zijn gezicht is gemaakt op De Hoge Venen. Dit is een natuurgebied in België dat grotendeels onderdeel is van de Ardennen en voor een kleiner deel ligt in de Eifel.

Sneeuwval

Samen met een aantal vrienden, maakte Silvie Moors een uitstapje naar natuurreservaat de Hoge Venen. Niet alleen de kinderen waren enthousiast toen ze de eerste sneeuw zagen, ook de volwassenen waren helemaal enthousiast. Hierdoor ontstond er een spontaan sneeuwballen gevecht. Silvie maakte ondertussen een paar sfeerfoto’s van het hele gebeuren.

Jongste zoon

Toen haar jongste zoon, die op de foto zichtbaar is, een sneeuwbal in zijn gezicht kreeg had Silvie een mooi onderwerp om te fotograferen. “Ik wilde de boze reactie van hem vastleggen op de foto, dit leek me een leuk aandenken voor later”. Zegt Silvie Moors.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien