Publieksprijs fotowedstrijd: Winter Wonderland

Publieksprijs fotowedstrijd: Winter Wonderland

Fokelien Broekstra 1654
De winter is een bijzonder fotogeniek seizoen. Voor de fotowedstrijd zijn jullie daarom ook massaal op pad gegaan met de camera om interessante foto’s te maken. Kijk snel of jij de publieksprijs hebt gewonnen.

Winter Wonderland

De fotowedstrijd Winter Wonderland heeft natuurlijk een heel breed thema. Je kunt een sneeuw, ijs, mist maar ook een goed ingepakt mens onder het thema Winter Wonderland laten vallen. Hierdoor was er heel veel mogelijk binnen het thema. Er was één publieksprijs te verdelen. De publieksprijs wordt ook echt gekozen door het publiek. De winnaar wint een jaarabonnement op het digifoto Starter magazine.Covers

Silvie Moors

De publieksprijs winnares is Silvie Moors geworden met haar foto van een jongen die net een sneeuwbal in zijn gezicht heeft gekregen in een sneeuwballen gevecht. De emotie springt van de foto af door de blik en het sneeuw dat nog op zijn bril zit. Het is een enorm scherpe foto waar zelfs de sneeuwvlokjes in de kraag van de jas zichtbaar zijn. De foto is gemaakt op de Hoge Venen een natuurgebied in België. Silvie Moors kreeg de meeste stemmen op haar foto in onze competitie gallery Binnenkort vertelt Silvie Moors meer over de door haar gemaakte foto! Hou onze website daarom goed in de gaten! 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien