Prijs voor weekwinnaars: Snoecks 2015

Prijs voor weekwinnaars: Snoecks 2015

Jooshua Franssen 2006
Elke vrijdagmiddag selecteren we enkele leuke en mooie foto's uit de lezersgallery. Deze plaatsen we in de fotoselectie van de week, maar we bekronen ook een lezersfoto tot 'foto van de week'. De weekwinnaar staat vanaf deze week niet alleen een week bovenaan de Starter Facebookpagina, maar wordt vanaf nu ook beloond met een prijs!

Elke vrijdagmiddag plaatsen we op de website een selectie uit de ingezonden foto's van de lezersgallery in de 'fotoselectie van de week'. Daarnaast geven we vanaf komende vrijdag, 28 november, tot 27 december vijf weken lang een exemplaar van 'Snoecks 2015' aan de gelukkige winnaar van wie de foto gekozen wordt tot 'foto van de week'. 

Kans maken?

Daar hoef je geen speciale dingen voor te doen. Stuur je mooiste, leukste en grappigste foto's in naar de lezersgallery en wij doen de rest. Elke vrijdagmiddag selecteren we uit de inzendingen in de fotogallery de weekwinnaar. Win je niet? Wees dan niet getreurd. Je maakt elke dag kans dat je foto gekozen wordt tot 'foto van de dag' op de digifoto starter facebookpagina en op vrijdagmiddag maak je kans om met je foto te verschijnen in de 'fotoselectie van de week'

Vijf keer Snoecks 2015

Van de fotoklassiekers van Fransesc Català-Roca - de Spaanse Cartier-Bresson - tot de explosieve beelden van het duo Maurizio Cattelan en Pierpaolo Ferrari, van de zoektocht van Danielle Mourning naar haar Ierse roots tot de verbluffende paradoxen van de Madrileen Eugenio Recuenco… Snoecks reikt opnieuw een inspirerende en onhullende mix aan van verrassende fotografie over alle grenzen heen.

De Rus Igor Samolet maakt een gedurfde reportage van een groep jongeren tussen de 18 en 25 jaar, in een voortdurend gevecht met de verveling. De Japanse fotograaf Kawori Inbe toont erg intieme en indringende portretten van jonge vrouwen in Tokio. Ren Hang brengt met een sterk gevoel voor poëzie het seksleven van jong China in beeld. Devin Yalkin neemt je mee naar illegale bokswedstrijden in de onderbuik van New York.

Jan C. Schlegel en Jimmy Nelson maken elk op hun manier indringende portretten van de leden van afgelegen volksstammen. Hetzelfde, of juist een wereld van verschil?

Snoecks heeft niet alleen een hart voor de beste foto’s. Lees de exclusieve kortverhalen van Roderik Six en Marina Keegan. Canada heeft er met zijn Absolute Towers een opvallende bezienswaardigheid bij, maar ook de rest van de wereld ontdekt vandaag de dag de fantasierijke Chinese architect Ma Yansong. Lach met de cartoons van Tom Gauld en ontdek de schilderijen van Dino Valls en Anna Navasardian.

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua