Prijs voor weekwinnaars: camera accu

Prijs voor weekwinnaars: Accu voor je fotocamera

Jooshua Franssen 1289
Elke vrijdagmiddag selecteren we enkele leuke en mooie foto's uit de lezersgallery. Deze plaatsen we in de fotoselectie van de week, maar we bekronen ook een lezersfoto tot 'foto van de week'. De weekwinnaar staat vanaf deze week niet alleen een week bovenaan de Starter Facebookpagina, maar wordt vanaf nu ook beloond met een prijs!

Elke vrijdagmiddag plaatsen we op de website een selectie uit de ingezonden foto's van de lezersgallery in de 'fotoselectie van de week'. Vanaf afgelopen vrijdag, 2 januari, tot 30 januari geven wij vijf weken lang een camera accu weg aan de gelukkige winnaar van wie de foto gekozen wordt tot 'foto van de week'. 

Kans maken?

Daar hoef je geen speciale dingen voor te doen. Stuur je mooiste, leukste en grappigste foto's in naar de lezersgallery en wij doen de rest. Elke vrijdagmiddag selecteren we uit de inzendingen in de fotogallery de weekwinnaar. Win je niet? Wees dan niet getreurd. Elke dag maak je kans dat je foto gekozen wordt tot 'foto van de dag' op de digifoto starter facebookpagina en op vrijdagmiddag maak je kans om met je foto te verschijnen in de 'fotoselectie van de week'

Vijf keer een camera accu

Foto's maken zonder accu gaat gewoon niet. Wanneer je het meeste wilt genieten van je hobby, of misschien wel vak, heb je toch voldoende stroom nodig, en dus ook een accu! Heb je een lange fotosessie, ga je op vakantie of ben je van plan op pad te gaan, dan is een extra accu altijd welkom. Een reserve accu betekent dat je meer foto's kunt blijven maken en dat is uiteraard wat we willen!

Prijs Weekwinnaar

Vanaf 2 januari tot en met vrijdag 30 januari win je als weekwinnaar een camera accu naar keuze. Het maakt dus niet uit wat voor camera je hebt. Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op en kun je ons laten weten welk type accu je wilt ontvangen.

Met dank aan Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Saake Shop

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua