Prijs voor weekwinnaars: 20 euro scantegoed

Prijs voor weekwinnaars: 20 euro scantegoed

Jooshua Franssen 1590
Elke vrijdagmiddag selecteren we enkele leuke en mooie foto's uit de lezersgallery. Deze plaatsen we in de fotoselectie van de week, maar we bekronen ook een lezersfoto tot 'foto van de week'. De weekwinnaar staat elke week bovenaan de Starter Facebookpagina, maar wordt ook beloond met een prijs!

Elke vrijdagmiddag plaatsen we op de website een selectie uit de ingezonden foto's van de lezersgallery in de 'fotoselectie van de week'. Vanaf vrijdag 6 februari tot en met 6 maart geven wij vijf weken lang 20 euro scantegoed aan de gelukkige winnaar van wie de foto gekozen wordt tot 'foto van de week'. 

Kans maken?

Daar hoef je geen speciale dingen voor te doen. Stuur je mooiste, leukste en grappigste foto's in naar de lezersgallery en wij doen de rest. Elke vrijdagmiddag selecteren we uit de inzendingen in de fotogallery de weekwinnaar. Win je niet? Wees dan niet getreurd. Elke dag maak je kans dat je foto gekozen wordt tot 'foto van de dag' op de digifoto starter facebookpagina en op vrijdagmiddag maak je kans om met je foto te verschijnen in de 'fotoselectie van de week'

Vijf keer 20 euro scantegoed

Het kan zomaar zijn dat je thuis nog een bak met oude foto's hebt liggen. Dia's, negatieven, afgedrukte foto's, etc. Misschien heb je zelfs nog oude analoge film liggen die je graag gedigitaliseerd zou willen hebben. Dan kun je het zelf doen, maar als je de beste kwaliteit wilt, dan biedt Scancorner de beste kwaliteit, voor de laagste prijs. Met de 20 euro scantegoed kun je gelijk aan de slag om je oude herinneringen nieuwe leven in te blazen.

Normale scan van een foto
Scancorner 

Scancorner

Prijs Weekwinnaar

Vanaf 6 februari tot en met vrijdag 6 maart win je als weekwinnaar 20 euro scantegoed. Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op en kun je ons laten weten welk type accu je wilt ontvangen.

Met dank aan Scancorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
Scancorner 

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua