Prachtige video van Madrid

Prachtige video van Madrid

Nadja Geskus 435
In deze prachtige video worden een aantal verschillende technieken gebruikt door Kirill Neiezhmakov. Het mooie Madrid in combinatie met een time-lapse, hyper-lapse en real-time video, zorgen voor een bruisend resultaat!

Technieken

Kirill Neiezhmakov gebruikte voor deze video een aantal verschillende technieken. In het begin zie je vooral normale real-time video, waarna time-lapse beelden maar ook hyper-lapse beelden volgen. Een time-lapse laat een langere periode aan beelden, in een korte tijd zien. Een hyper-lapse is eigenlijk hetzelfde, maar hierbij verplaatst de camera zich ook nog, waardoor je een nog dynamischer beeld krijgt. De video toont ook een aantal prachtige editing technieken, met een aantal interessante motion graphics. 

Madrid

Het resultaat is een prachtige video van het bruisende Madrid. Wat deze video ook een beetje laat verschillen van andere time-lapse video's, zijn de lange sluitertijden die zijn gebruikt. Hierdoor zie je geen bevroren mensen of voertuigen in de beelden, waardoor ze ook niet afleiden van de rest van de scène. Maar het laat wel een drukke, bruisende stad zien en dat is dan ook precies de bedoeling! Ook geeft het een idee hoe druk en snel alles gaat. Kirill Neiezhmakov maakte ook gebruik van een aantal prachtige overgangen in zijn video en de zoom die in sommige van de hyper-lapse beelden wordt gebruikt, toont een knap staaltje werk! De goede technieken die gebruikt zijn, in combinatie met de prachtige locaties zorgt voor een geweldig eindresultaat. Al met al een prachtige video die zeker het bekijken waard is!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja