Prachtige portretten van Juliette Jourdain!

Prachtige portretten van Juliette Jourdain!

Aäron Nasarany 400
Als beginnende fotograaf is het continu zoeken naar inspiratie. Inspiratieloos op het gebied van portretfotografie? Lees dan gerust verder, want in dit artikel maak je kennis met portretfotograaf Juliette Jourdain.

De fotograaf

Juliette Jourdain (25) is een professioneel fotograaf uit Frankrijk. Bovendien is ze naast professioneel fotograaf ook een steengoede retoucher. Na een drie jaar durende fotografie opleiding in Parijs is ze voor zichzelf begonnen als een onafhankelijke fotograaf. Haar portfolio bestaat voornamelijk uit portret- en fashionfotografie met een filmische touch.

Portretten

De portretten van Juliette Jourdain zijn stuk voor stuk prachtig. Terwijl het ene portret de wereld van ballet laat zien, laat het andere dood en verderf zien. Haar talent voor retoucheren laat ze zien in elke portret met als resultaat prachtige portretten met uiteenlopende thema’s. Bekijk de foto’s hieronder!

 

 

 

Een foto die is geplaatst door JJ (@juliettejrdn) op

 

Portretfotografie gaat hand in hand met belichting. Dit zie je ook terug bij de portretten van Juliette Jourdain. Elk portret is zodanig belicht met een doel. Zelf beginnen met portretfotografie? Lees dan dit artikel over belichting bij portretfotografie. Krijg je geen genoeg van haar werk en wil je meer portretten zien? Neem dan gerust een kijkje op haar Instagram of website!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron