Prachtige luchtfotografie van steden

Prachtige luchtfotografie van steden

Nadja Geskus 403
Dylan Schwartz maakt bijzonder mooie luchtfoto's. De prachtige kleuren en composities doen haast verwachten dat het een moment uit een film is. Prachtige luchten en stadslichten komen bijeen op deze beelden.

Dylan Schwartz

Hoewel fotografie zijn passie is, is Dylan niet alleen fotograaf, maar is momenteel ook vice-president, directeur van Creative and Content bij MullenLowe. Daarvoor was hij Creative Director bij Saatchi & Saatchi LA. Hij hield daar toezicht op een groot team van creatieven die verantwoordelijk zijn voor alles van televisie, sociale innovatie, branding en volledig geïntegreerde campagnes. Dylan heeft voor vele verschillende merken mogen werken, zoals: Acura, Patron, Toyota, Nissan, HBO, Sony Playstation, Coldplay, Tim Burton, Infiniti, Scion, Activision, Warner Bros, Harley-Davidson, Time Warner en IBM.

Bijzonder mooie luchtfotografie

Luchtfotografie

In deze prachtige serie neemt Dylan Schwartz je mee de lucht in, naar de top van de hoge gebouwen. Je krijgt een andere kant te zien van Amerikaanse steden als Los Angeles en New York. De prachtige kleuren en composities lijken haast uit films te komen. Hieronder is een deel van zijn werk te zien. Wil je meer van zijn werk zien? Bekijk dan zijn website of Instagrampagina.

Bijzonder mooie luchtfotografie

Bijzonder mooie luchtfotografie

Bijzonder mooie luchtfotografie

Bijzonder mooie luchtfotografie

Foto's zijn gemaakt door Dylan Schwartz

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja