Prachtige hyperlapse van Brugge

Prachtige hyperlapse van Brugge

Nadja Geskus 405
Wie wel eens in Brugge is geweest kan beamen dat de stad prachtige plekken huishoudt. Je kan om je heen blijven kijken! In deze hyperlapse van Fjordstrom Travel & Technology worden die plekken op een prachtige manier weergegeven. Kun je zelfs op een regenachtige dag nog even genieten van Brugge!

Brugge

Brugge ligt in het zuidwesten van België. Zo'n uurtje rijden van Antwerpen af. Brugge is één van de oudste Belgische steden en het bijzondere daaraan is vooral dat de stad nog grotendeels intact is gebleven. Wanneer je door Brugge loopt voelt het dan ook net alsof je door een groot openlucht museum wandelt. Het is dan ook een echte toeristische trekpleister. Dat zorgt er misschien wel voor dat Brugge wat minder sfeer heeft dan bijvoorbeelt Antwerpen, maar het is zeker een plek die je gezien moet hebben! En die toeristen denken we dan gewoon maar even weg. 

Prachtige hyperlapse van Brugge

Hyperlapse 

Fjordstrom Travel & Technology nam ook een bezoekje aan het prachtige Brugge en maakte daar een bijzondere video van. In de hyperlapse zie je de meest prachtige plekken van brugge voorbij komen. Een must see dus! 

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja