Prachtige foto’s van een bultrug

Prachtige foto’s van een bultrug

Aäron Nasarany 232
De aardoppervlakte bestaat ongeveer uit 70% water en 30% uit aarde. Het komt er dus op neer dat we zijn omringd door een wereld die wij niet makkelijk kunnen bekijken. Voor fotografen is het een uitdaging om onderwaterfoto’s te maken. Voor fotograaf Beau Pilgrim kwam er wel een heel bijzondere verrassing om de hoek.

Fotograaf Beau Pilgrim

Beau Pilgrim is een getalenteerde fotograaf uit Australië, geboren in New South Wales en afgestudeerd aan de opleiding ‘’Nuclear Medicine’’. Vervolgens heeft Pilgrim een alledaags leventje geleid met een prima kantoorbaan. Helaas viel dit niet in de smaak en daarom wilde Pilgrim het leven vastleggen met zijn camera. Met zijn passie voor de oceaan en het strandleven probeert Pilgrim de kijker te boeien en te fascineren met zijn prachtige foto’s. Als Pilgrim niet aan het werk is, is hij regelmatig te vinden op de surfplank of in de bergen met zijn ski’s.

Passie

Door zijn passie voor de oceaan is Pilgrim de wereld van onderwaterfotografie ingedoken. Met als resultaat verbluffende foto’s waarbij je als duiker je heel klein voelt. In een recent fotoreportage kwam Pilgrim oog in oog met een van de grootste dieren op aarde: de bultrug. Tijdens zijn duik heeft Pilgrim altijd een GoPro bij zich, waardoor wij nu kunnen genieten van bijzondere beelden van een bultrug!

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron