Prachtige foto’s van de zwangerschap

Prachtige foto’s van de zwangerschap

Fokelien Broekstra 384
Het is moeilijk om je echt mooi te voelen als je hoogzwanger bent. Daarom is het voor veel aanstaande moeders moeilijk om op foto te gaan. Rachel Slone is zwangerschapsfotograaf en Newborn fotograaf en wil juist dat vrouwen zich mooi voelen in de bijzondere periode van hun leven.

Rachel Rayne

Rachel Rayne is zwangerschaps- Newborn- en familiefotograaf. Afgelopen jaar besloot ze dat ze iets anders wilde gaan doen, iets dat er toe doet. Ze richtte zich met haar foto’s nog meer op de periode van de zwangerschap en wilde dat de toekomstige moeders zich echt mooi zouden gaan voelen, ook tijdens de periode dat ze zwanger zijn. Ze maakt in haar foto’s alleen gebruik van natuurlijk licht om de foto’s echt natuurlijk te laten ogen.

Terugkijken

Rachel maakte de foto’s van verschillende toekomstige moeders. Ze wil dat de vrouwen terug kunnen kijken op de zwangerschap met een lach op hun gezicht. Haar wens is dan ook dat iedereen zich mooi voelt, hoe ze er ook uitzien. Ze vindt het geweldig om zelf haar steentje hierin bij te kunnen dragen, door haar fotoreportage die ze maakte voor een aantal zwangere vrouwen.

Meer foto's van Rachel Rayne Photography zijn terug te vinden op haar website, Facebook en Instagram.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien