Portretten: dansers en acrobaten in actie

Portretten: dansers en acrobaten in actie

Senta Bemelman 575
Dansers en acrobaten tonen bij hun prachtige prestaties veel passie en doorzettingsvermogen. Visuele artiest Tio Von Hale vangt iedere beweging perfect met zijn camera en laat in ieder portret hun emotie spreken. Zien!

Portretten

Ieder portret van Tio Von Hale toont een andere emotie, sfeer en belevingswereld, net als de verschillende karakters en stijlen van de individuele dansers en kunstenaars.

Emotie

Over het algemeen is emotie goed vastleggen op een foto ingewikkeld. Maar zeker niet onmogelijk. Bestudeer de dans die je fotografeert, zo weet je welke emotie of sfeer je kunt verwachten.  Dit helpt bij het maken van portretten omdat je daardoor niet overrompeld bent door de sensatie van het tempo waarop de artiesten zich bewegen. Lees hier meer tips voor het fotograferen van dans!


 

Tio Von Hale

Als Visueel artiest is Tio Von Hale nooit ver van zijn camera verwijderd. Hij maakt indringende portretten waarop dansers en acrobaten bevroren en haarscherp zijn, zonder dat je de intensiteit of suggestie van de beweging verliest. Erg knap! Bekijk meer van zijn werk op Instagram of Fubiz.

Foto's: Tio Von Hale

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta