Polaroid introduceert de Polaroid Snap

Polaroid introduceert de Polaroid Snap

Redactie 1533
Transcontinenta, de distributeur van Polaroid in de Benelux, introduceert Polaroids nieuwste toevoeging aan de direct-klaar camera's van het merk. Dit is natuurlijk ook waar het merk om bekend staat. De Polaroid Snap combineert digitale fotografie met het Zero Ink Printing Platform. Er wordt bij het printen van je foto's voortaan geen inkt meer gebruikt.

De Polaroid Snap is minimalistisch en kleurrijk. De camera heeft 10MP en een geïntegreerde printer, die dus gebruikt maakt van de Zero Ink technologie. De Polaroid Snap drukt zo snel af dat de gebruiker foto's kan blijven maken tijdens het afdrukken. De camera is voorzien van een Micro SD-kaartslot, wat erg handig is aangezien de foto's die je maakt niet alleen geprint worden, maar ook opgeslagen op de Micro-SD. Zo kun je de foto's later digitaal op je computer bewaren.

Extra functies

De camera print 2x3 inch foto's. De gebruiker kan zelf kiezen of hij de foto's in kleur of in zwart-wit wil printen. Daarnaast beschikt het toestel over een 'Photobooth' modus, waarin zes foto's in tien seconden gemaakt kunnen worden. Het toestel heeft daarnaast een zelfontspanner wel zo handig als je eens een selfie wilt maken.

De Polaroid Snap is vanaf november in Nederland verkrijgbaar. De camera kost 149,99 euro, en is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van diek smit

Interressant