Pokémon GO Fotowedstrijd

Pokémon GO Fotowedstrijd

Nadja Geskus 1409
Het kan je niet ontgaan zijn, de Pokémon GO rage! Heb je zelf al de app? Wij zijn namelijk op zoek naar de mooiste Pokémon GO foto’s. Doe mee en maak kans op een Pokémon GO plus armband!

Pokémon GO is dé nieuwe rage wereldwijd. Met je smartphone in de hand moet je door de echte wereld lopen en zoveel mogelijk Pokémon vangen die op het scherm verschijnen. Na de game verscheen eind jaren 90 voor het eerst de razend populaire tekenfilmserie op tv in Nederland en nu duiken de Pokémon overal op. Ze kunnen op straat zitten, langs snelwegen, in bosjes, op het spoor. Je kunt het je zo gek niet bedenken.

Wij zijn op zoek naar de mooiste Pokémon GO foto. Ga er op uit en maak een mooie foto waar een Pokémon zichtbaar is. Upload vervolgens je foto bij onze Facebook fotowedstrijd. Let wél, officieel komt de app pas dit weekend uit in Nederland. Je kunt de app via omwegen downloaden, maar de kans op een virus is groot. De wedstrijd duurt tot 15 augustus, dus er is nog tijd genoeg om op de officiële app te wachten! 

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 15 augustus 2016

Hoofdprijs

Pokémon GO Armband

Wil jij je zoektocht naar Pokémon makkelijker maken? Een hulpmiddel om een betere Pokémon meester te worden in de reality game is de Pokémon GO plus armband. Met deze armband kun jij het spel beter spelen en er meer uithalen. De armband wordt door middel van een Bluetooth verbinding in contact gebracht met je Android of iOs toestel. Als er bijvoorbeeld een Pokémon langs je loopt, word je gewaarschuwd. Je kunt de armband instellen dat er een trilfunctie gebruikt wordt om jou te waarschuwen of het LED- lampje kan gaan knipperen. Met deze gadget kun je de hele dag het spel spelen, zonder dat je elke minuut op je telefoon hoeft te kijken.

Pokémon GO Feature

Inzending t/m 15 augustus 2016

Je hebt tot en met 15 augustus 2016 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

Stap 1 – Maak de foto
Maak via de Pokémon GO app een foto van een Pokémon. Dat kan je doen zodra je een Pokémon wil vangen: rechtsonder in beeld zie je dan een 'camera' icoontje waarmee je een foto kan maken.

Stap 2 – digifoto Starter Facebook
Like de Facebook pagina van digifoto Starter.

Stap 3 - Uploaden
Ga vervolgens naar de Pokémon GO fotowedstrijd. Upload hier jouw mooiste Pokémon foto. Vertel welke Pokémon dit is, vul je naam en e-mailadres in en versturen maar!

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via Facebook worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 15 augustus 2016.
afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja