Photoshop: vanaf nu ook Touch Bar ondersteuning

Photoshop: vanaf nu ook Touch Bar ondersteuning op MacBook Pro!

Fokelien Broekstra 691
Photoshop ondersteunt vanaf nu ook het werken met de Touch Bar op de nieuwe MacBook Pro. Hierdoor kun je op een makkelijke manier bij alle tools die je snel bij de hand wil hebben in Photoshop. Het enige wat je moet doen voor de ondersteuning, is de nieuwste versie van Photoshop installeren.

Photoshoppen

Na het updaten van de Photoshop op de nieuwste MacBooks kun je aan de slag met de Touch Bar. Ook de andere beeldbewerkingssoftware van Adobe zullen snel de ondersteuning voor de Touch Bar krijgen. In Photoshop kun je de Touch Bar gebruiken om bijvoorbeeld verschillende lagen aan te passen of de meest gebruikte tools binnen handbereik te hebben. Met de Touch Bar kun je de kleinste details een stuk preciezer aanpassen dan wanneer je met een muis werkt.

Touch Bar

De Touch Bar zit op de nieuwe MacBook Pro’s op de plek waar voorheen de functietoetsen zaten. Ook in andere apps kunnen er handige functies in de Touch Bar komen. De twee MacBook Pro’s van Apple, de 13,3-inch en de 15,4-inch versie hebben het nieuwe snufje verwerkt zitten in het toetsenbord.

Ben jij benieuwd wat je precies met de Touch Bar kan in Photoshop? Dan kun je hier verder lezen.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien