Photoshop: je eigen fantasie ontwerp maken

Photoshop: je eigen fantasie ontwerp maken

Nadja Geskus 837
Ben je toe aan iets nieuws? En wil je nou ook wel eens een keer iets maken in Photoshop wat je nog niet eerder voor elkaar hebt weten te krijgen? Peter McKinnon plaatste recent een interessante tutorial op YouTube, waarin hij uitlegt hoe jij jouw eigen fantasie ontwerp in Photoshop kunt maken. Dus snel aan de slag!

Fantasieontwerp

Het enige wat je nodig hebt om een fantastisch ontwerp in Photoshop te maken, is een fantastisch idee. Je hoeft het maar te bedenken en het is te creëren in Photoshop. Natuurlijk moet je wel de benodigde skills hebben, maar daar komt deze handige video dan goed bij van pas!

Tutorial

In deze handige tutorial zie je hoe Peter McKinnon een prachtige natuuromgeving combineert met een foto van zijn droger. Het resultaat ziet er bijzonder goed uit! Je leert in deze video hoe twee foto’s, die niets met elkaar te maken hebben, op een fantastische manier kunt combineren. Denk vooral out of the box. Je kunt dit ontwerp natuurlijk ook namaken, maar het is natuurlijk veel interessanter om je eigen idee te realiseren!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja