Ouderschap door de ogen van Simon Hooper

Ouderschap door de ogen van Simon Hooper

Aäron Nasarany 484
Je wordt vader! Heugelijk nieuws dat gevierd moet worden! Toekomstige ouders springen een gat in de lucht van blijdschap en kunnen niet wachten om hun kersverse kind aan de wereld te laten zien. Dit geldt ook voor fotograaf Simon Hooper.

Ouders

Het krijgen van een kind heeft een enorme impact op ons leven: het huis wordt kindvriendelijk gemaakt met hekjes bij de trappen, snoeren worden verborgen, scherpe hoeken worden vermeden en de kinderkamer krijgt een roze of blauwe muur. De beschuit met muisjes worden klaargezet en de toekomstige ouders zijn door het dolle heen wanneer ze hun kind voor het eerst zien. Naarmate de jaren vorderen ontstaan de eerste ‘’ongemakkelijke’’ momenten: het oudste kind komt thuis met onopgeloste vragen nadat ze seksuele voorlichting heeft gekregen op school. Het ouderschap gaat niet zonder een stootje en is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Realistisch weergave

Simon Hooper en zijn vrouw Clemmie zijn trotse ouders van vier dochters. Om een realistisch weergave te creëren van het ouderschap houden beide ouders een eigen Instagram-account bij met daarop hectische, maar ook de gezellige momenten van het ouderschap. Met meer dan 460.000 volgers bij elkaar kunnen ze een grote doelgroep bereiken waar ze lief en leed mee delen. Bekijk hieronder een aantal foto’s:

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar het leventje van Family Hooper? Klik hier om Simon te volgen of klik hier om Clemmie te volgen!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron